Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Árak és csomagok

ÁRLISTA

Érvényes: 2016. január 01-től december 31- ig érvényesek. Az árak az ÁFÁT tartalmazzák.  Üzemanyagköltséget nem tartalmaznak. Ezt minden esetben a tényleges km alapján, a tényleges fogyasztás szerint adjuk meg. Kiszállási, és semmilyen egyéb díjat nem számítunk fel. (100 km esetén pl. 4- 5 000Ft-nak felel meg)

 

 

 

 

SMINK

Nappali smink: 1 500 Ft  (Diszkrétebb, világos "szépítő" smink, mely az előnyös vonásokat kiemeli elsősorban.

Esti/ alkalmi: 3 000 Ft  (Erősebb, különlegesebb, elegáns smink, követ, pillát tartalmazhat, végén fixálva)

Esküvői: 15 000 Ft  (Igazán exkluzív smink, swarovski kővel, egyedi pillával igény esetén. Másik fő szempont a tartóssága, melyet erre az alkalomra speciálisan kifejlesztett professzionális termékekkel érünk el. A próbasminket az ár tartalmazza.)

Koszorúslány: 4 000 Ft  (minden további alkalmi smink az esküvőn; Örömanya, koszorúslány stb.)

Esküvői csomag: 25 000 Ft; (tartalmazza az Ara exkluzív, és tartós sminkelését próbasminkkel, a Vőlegény alapozását, és mattítását igény szerint, hogy a fotókon jól mutasson. Továbbá az Örömanya, és 2 koszorúslány sminkelését. Tartós eszközökkel, és fixálóval a végén.

Szilveszteri smink: 5500 Ft; Fő szempont a smink tartóssága, melyet alkalmakra kifejlesztett professzionális termékekkel érünk el, majd a végén fixálóval is rögzítjük, mely különös tartósságot biztosít. Kő díszítést tartalmazhat igény esetén.

Próbasmink: 1500 Ft; előzetes komplett smink, amikor lehetőség nyílik az elképzelések egyeztetésére, megbeszélés alapján elkészítem a kívánt sminket, hogy akár egész napon át viseld, és figyeld hogy érzed magad benne. Így az esetleges módosításokat az alkalomra már előre tudjuk, ha valamit esetleg másként szeretnél. Ennél a sminknél a végén nincs fixálóval történő rögzítés.

 

 

 

ESKÜVŐI FOTÓZÁS- 150 000 Ft.  Az ár tartalmazza a készülődéstől, az esküvő végéig (hajnal 02:00 óráig kb.) tartó, minden momentumra kiterjedő fotózást. A képeket 3, nyomtatott borítós DVD-n, utómunkázva adjuk át. Eltérő igény esetén személyre szabott árakért keressen elérhetőségeink egyikén!

 

ESKÜVŐI VIDEÓZÁS- 150 000 Ft.  Személyre szabott árakért keressen elérhetőségeink egyikén!

 

MEGA PACK (ESKÜVŐI VIDEÓ+ FOTÓ) - 250 000 Ft/ csomag. Az ár tartalmazza az esküvő eseményeinek megörökítését, készülődéstől, az esküvő végéig (hajnal 02:00 óráig kb.) tartó, minden momentumra kiterjedő fotózását,és HD minőségű videózását. A képeket, és a a videóanyagot 3 nyomtatott borítós DVD-n,utómunkázva adjuk át.    

 

MEGA PACK (ESKÜVŐI SMINK+ FOTÓ) - 130 000 Ft/ csomag. Az ár tartalmazza az "Esküvői csomag"- nak megfelelő sminket, és készülődéstől, az esküvő végéig (hajnal 02:00 óráig kb.) tartó, minden momentumra kiterjedő fotózást. A képeket 3 nyomtatott borítós DVD-n,utómunkázva adjuk át.    

 

GIGA PACK (ESKÜVŐI SMINK+ FOTÓ+ VIDEÓ)- 280 000 Ft/ csomag.  Az ár tartalmazza az "Esküvői csomag"-nak megfelelő sminket, és készülődéstől, az esküvő végéig (hajnal 02:00 óráig kb.) tartó, minden mometumra kiterjedő fotózást. A képeket 3 nyomtatott borítós DVD-n, utómunkázva adjuk át. Tartalmazza továbbá szintén ugyanebben az intervallumban az egész nap HD minőségű videózását. A videó anyagot 3 db, nyomtatott borítós DVD-n adjuk át.  

 

 

AUTÓBÉRLÉS- 40 000 Ft-tól

Jegyes fotózás- 25 000 Ft 

Családi fotózás- 25 000 Ft 

Családi / jegyes fotózás csomag tartalma:


Smink
1-2 óra fotózás,
150 kép
2X felület nyomtatott DVD.

Kiszállási díjat nem számolunk fel, egyeztetés szerint házhoz megyünk. Az üzemanyagot a ténylegesen megtett km-ek alapján számoljuk el. (100 km kb. 4000 Ft)
Cegléd vonzáskörzetében 20 km-ig INGYENES!

 

 

 

A mappában található képek előnézete Ara, menyasszonyi sminkek